Υλικά: Για την σάλτσα:
1/3 φλιτζανιού Ελαιόλαδο
Λίγο Αλάτι
½ κοφτή κουταλιά μουστάρδα σκόνη
2 κουταλιές κετσαπ
1 κουταλιά ξύδι
1 κουταλιά ζάχαρη
1 κοφτή κουταλιά πάπρικα γλυκιά
κεράσια, αμύγδαλο ξεφλουδισμένο, κάρδαμο, ανδρακελα. (Όλα ψιλοκομμένα)
Υλικά: για τη σαλάτα:
Πιμεντο
Μήλο
Μανιτάρια ψιλοκομμένα
Ελιές
Μαρούλι
Τρούφα κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε σε ένα μπολ, το λάδι , μουστάρδα σκόνη και ενώ ανακατεύουμε , ρίχνουμε το αλάτι , τη κετσαπ, ξύδι, ζάχαρη, και τη πάπρικα. Ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε τα υλικά που έχουμε ψιλοκόψει. Τα αφήνουμε στην άκρη μερικά λεπτά μέχρι να ετοιμάσουμε τα υλικά για την σαλάτα μας.
Κόβουμε το πιμεντο σε φέτες ζουλιεν. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε κύβους. Ψιλοκόβουμε το μαρούλι αφού το έχουμε πλύνει καλά. Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια. Ρίχνουμε τις ελιές ολόκληρες, και τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ένα μπολ. Ρίχνουμε μέσα στα υλικά μας και την σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει, και ανακατεύουμε να πάει παντού και είναι έτοιμη για σερβίρισμα. Γαρνιρουμε από πάνω με τρούφα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου