Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΣΑΛΑΤΑ ΑΜΠΕΛΟΦΑΣΟΥΛΑ


Φωτό

Υλικά:

500 γρ. αμπελοφάσουλα κομμένα στη μέση, αν είναι πολύ μακριά.
ελάχιστη σόδα φαγητού
½ κουταλάκι σούπας  balsamico
1  κουταλάκι σούπας  μουστάρδα
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
λίγο  θυμάρι
αλάτι , πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε  τα αμπελοφάσουλα σε νερό που βράζει με ελάχιστη σόδα (έτσι διατηρούν ζωηρό χρώμα) και τα βράζουμε για  10  λεπτά περίπου ανάλογα το πάχος που έχουν.  Πρέπει να παραμείνουν τραγανά. Τα ξεβγάζουμε με κρύο νερό και τα βάζουμε  στη σαλατιέρα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και  τα προσθέτουμε στα φασολάκια και  ανακατεύουμε πάλι.
Συνοδεύετε με άσπρα τυριά (φέτα, ανθότυρο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου