Υλικά:
500 γρ. αμπελοφάσουλα κομμένα στη μέση, αν είναι πολύ μακριά.
ελάχιστη σόδα φαγητού
½ κουταλάκι σούπας balsamico
1 κουταλάκι σούπας μουστάρδα
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
λίγο θυμάρι
αλάτι , πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα αμπελοφάσουλα σε νερό που βράζει με ελάχιστη σόδα (έτσι διατηρούν ζωηρό χρώμα) και τα βράζουμε για 10 λεπτά περίπου ανάλογα το πάχος που έχουν. Πρέπει να παραμείνουν τραγανά. Τα ξεβγάζουμε με κρύο νερό και τα βάζουμε στη σαλατιέρα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα προσθέτουμε στα φασολάκια και ανακατεύουμε πάλι.
Συνοδεύετε με άσπρα τυριά (φέτα, ανθότυρο).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου