ΥΛΙΚΑ:
4 κομμάτια κατεψυγμένο μπακαλιάρο πλακί
3 κρεμμύδια
2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
2-3 πατάτες
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
1 ποτήρι λάδι
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Αλάτι
κόκκινο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και τα βάζουμε στο ταψί.
Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες και τις βάζουμε πάνω στα κρεμμύδια.
Από πάνω βάζουμε αλάτι , πιπέρι, μαϊντανό, και το ψιλοκομμένο σκόρδο.
Στρώνουμε τα κομμάτια του ψαριού, και από πάνω ρίχνουμε πάλι αλάτι και πιπέρι, μαϊντανό και μία φέτα ντομάτας σε κάθε μπακαλιάρο.
Περιχύνουμε ένα ποτήρι λάδι, και το χυμό ενός λεμονιού.
Τα ψήνουμε σε φούρνο για 1 ώρα περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου