ΥΛΙΚΑ:
• 1 φλιτζάνι ζάχαρη
• 1 φλιτζάνι ζεστό νερό
• 6 φλιτζάνια φράουλες
• 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βγάζουμε το κοτσάνι από τις φράουλες και τις πλένουμε. Μετά τις ψιλοκόβουμε και τις βάζουμε στο μπλέντερ.
ανακατεύουμε το νερό με τη ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί τελείως. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις φράουλες και τον χυμό λεμονιού. Τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Μετά από τις 2 ώρες, το βγάζουμε και ανακατεύουμε καλά. Το ξανα βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες. Και είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου