Υλικά:
1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΑΛΑΤΙ
ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΑΔΙ
3 ΜΕΤΡΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΦΕΤΑΚΙΑ
ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΡΥ
1 ΚΥΒΟ ΒΟΔΙΝΟ
ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ (ΕΤΟΙΜΟ Η ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ)
ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΟΥ ΝΕΡΟ
Εκτελεση:
ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ 10 ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΡΟΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.
ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΘΥΝΟΥΝ. ΤΟΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΡΥ, ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 10' ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ.
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 10' ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 6-7'.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΡΥΖΙ!
BUON APPETITO!!! !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου