Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ

Φωτό
Υλικά:
125 ml.  νερό
250 gr.  μαργαρίνη
300 gr.  ζάχαρη
400 gr.  γάλα σε σκόνη
250 gr. ινδική καρύδα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας  ή 2 βανίλιες
400 gr. λευκή σοκολάτα
2-3 κουταλάκια του γλυκού μέλι
για την επικάλυψη
Ινδοκάρυδο

Εκτέλεση 
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την ζάχαρη, την μαργαρίνη, την βανίλια και το νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την σκόνη γάλακτος και το ινδοκάρυδο.
Βάζουμε το μείγμα σε μίξερ και χτυπάμε για 3′ λεπτά.
Πλάθουμε σε σχήμα μπάλας.
Βάζουμε τα τρουφακια στο ψυγείο για 2 ώρες να σφίξουν.
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπέν μαρί,σε χαμηλή θερμοκρασία να μην στεγνώσει.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύοντας καλά.
Μόλις πέσει η θερμοκρασία της σοκολάτας, βουτάμε τα τρουφακια στην σοκολάτα και τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα να στεγνώσουν.
Τα αφήνουμε περίπου 2 ώρες.
Τα κυλάμε στον ινδοοκάρυδο ,τα τοποθετούμε σε μια πιατελα και τα διατηρούμε σε δροσερό μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου