ΥΛΙΚΑ:
4 κοφτές κουταλιές βούτυρο
4 κοφτές κουταλιές αλεύρι
2 φλιτζάνια ζωμό βοδινού ή κότας
Αλάτι
Άσπρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το αλεύρι. Το ανακατεύουμε για 1 με 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τον ζωμό , λίγο αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε την σάλτσα για μερικά λεπτά.
ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου