Υλικά:
250 γρ. τυρί φέτα
250 γρ. τυρί κίτρινο τριμμένο
αλεύρι
2 αυγά
πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση:
θρυμματίζουμε την φέτα μέσα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, ρίχνουμε τα αυγά εφόσον τα έχουμε χτυπήσει, και ανακατεύουμε. Βάζουμε πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει μια λίγο σφιχτή ζύμη. Πλάθουμε τις κροκέτες, τις Αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου