ΥΛΙΚΑ:
Για 5 άτομα
½ κιλό κιμά
1 αυγό
1 φρυγανιά
Γάλα
2 κοφτά κουταλάκια αλάτι
Λίγο πιπέρι
5 βραστά αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προσθέτουμε στον κιμά το αυγό ελαφρά χτυπημένο , τη φρυγανιά αφού τη μουσκέψουμε στο γάλα , το αλάτι και λίγο πιπέρι. Μοιράζουμε το μείγμα σε 5 μέρη. Καθαρίζουμε τα αυγά. Πλάθουμε το κιμά σε 5 πίτες και τυλίγουμε μέσα τα αυγά. Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι αρκετό λάδι και ψήνουμε τα μικρά ρολά , ώσπου να ροδίσουν. Τα σερβίρουμε με σοταρισμένα λαχανικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου