Για 4 άτομα
Υλικά:
1 κιλό φρέσκα φασολάκια
2 κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες
1 καρώτο κομμένο σε μικρούς κύβους
1 σκελίδα σκόρδο
¾ από ένα φλιτζάνι λάδι
4 ώριμες ντομάτες , ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κοφτά κουταλάκια αλάτι
Πιπέρι
Ζάχαρη
Εκτέλεση:
καθαρίζουμε , πλένουμε και κόβουμε τα φασολάκια. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια , το καρώτο και το σκόρδο με το λάδι , ώσπου να μαραθούν. Προσθέτουμε τις ντομάτες , το μαϊντανό , αλάτι , πιπέρι και λίγη ζάχαρη και 2 φλιτζάνια ζεστό νερό. Αφήνουμε τα φασολάκια να σιγοβράσουν για 1 ώρα περίπου. Τα σερβίρουμε ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου