ΥΛΙΚΑ:
20 φέτες τυρί του τοστ
20 φέτες χοιρινή ωμοπλάτη
ζύμη για κρέπες
σάλτσα μπεσαμελ
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
100 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ετοιμάζετε την μπεσαμέλ και τις κρέπες , όπως μπορείτε να διαβάσετε στο άλμπουμ με τα φαγητά για την μπεσαμελ και στο άλμπουμ με τα γλυκά για τις κρεπες.
αλείφουμε κάθε κρέπα με μπεσαμέλ. Πάνω της βάζουμε μία φέτα τυρί του τοστ και μία φέτα χοιρινή ωμοπλάτη. Τυλίγουμε τις κρέπες σε ρολό και τις βάζουμε σε ένα πυρέξ κολλητά η μία δίπλα στην άλλη. Τις περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί. Τις ψήνουμε στους 170 βαθμούς για μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου