ΥΛΙΚΑ:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 ½ φλιτζάνι φρέσκο γάλα
Ελάχιστο αλάτι
Βανίλια
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το φρέσκο γάλα και προσθέτουμε το αλάτι και τη βανίλια. Το αφήνουμε στην κατάψυξη ώσπου να παγώσει. χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος ώσπου να γίνει αφρατη σαντιγυ. Παίρνουμε το παγωμένο μείγμα παγωτού από τη κατάψυξη , το διαλύουμε και το χτυπάμε γρήγορα μέχρι να αφρατεψει. Προσθέτουμε αμέσως την κρέμα σαντιγυ και ανακατεύουμε ελαφρά το μείγμα και το χωρίζουμε σε 2 φόρμες. Το αφήνουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου