Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΡΑΣΑΤΑ


Φωτό

ΥΛΙΚΑ:

1 ½ κιλό καλαμάρια
3 μέτρια κρεμμύδια
1 φλιτζάνι λάδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
4 ώριμες ντομάτες
Μαϊντανό
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καλαμάρια. Τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τα κρεμμύδια. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το λάδι και ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Τα σοτάρουμε μερικά λεπτά και προσθέτουμε τα καλαμάρια. Αφήνουμε να ψηθούν για 20 λεπτά και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες , που έχουμε περάσει από το μύλο λαχανικών , και αρκετό πιπέρι ( καθόλου αλάτι) . αφήνουμε να σιγοβράσουν , ώσπου να μαλακώσουν και πήξει η σάλτσα τους.
Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου