Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΤΖΑΤΖΙΚΙ


Φωτό

Υλικά:

1 αγγούρι
Αλάτι
Γιαούρτι στραγγιστό
Σκόρδο
Άνηθο
1 με 2 κουταλιές ξίδι
2 κουταλιές λάδι

Εκτέλεση:

Πλένουμε και αφαιρουμε τη φλούδα από το αγγούρι ανά μια γραμμή ( μια γραμμή αφήνουμε πάνω τη φλούδα, μια την αφαιρουμε)
Κόβουμε στην μέση και βγάζουμε με ένα κουταλάκι τους σπόρους. Το ξύνουμε στον τρίφτη του κρεμμυδιού. Προσθέτουμε 1 κουταλάκι αλάτι , ανακατεύουμε και το αφήνουμε σε τρυπητό να στραγγίζει. Χτυπάμε ένα κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι και προσθέτουμε 1 με 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο , ψιλοκομμένο άνηθο , 1 με 2 κουταλιές ξίδι , λάδι. Προσθέτουμε το αγγούρι. Το αφήνουμε το τζατζίκι στο ψυγείο , για να το σερβίρουμε παγωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου