Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ


Φωτό


Υλικά

300 gr. ζυμαρικά με πεννες ή βιδες
1 τόνο κονσέρβα σε λάδι
200 gr. καλαμπόκι βρασμένο
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
4-5 ντοματίνια
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
2 αγγουράκια τουρσί
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
3-4 κλωναράκια άνιθο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Αλάτι

Εκτελεση:

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό κρατώντας τα al dente.
Τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τα κρατάμε ζεστά..
Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια, το κρεμμύδι, τον άνιθο και τις πιπεριές σε κύβους.
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά και τα λαχανικά και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα ντοματίνια, τα οποία προσθέτουμε στο τέλος, κομμένα στην μέση. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αφήνουμε την σαλάτα 5 λεπτά, να δέσουν οι γεύσεις!
Η σαλάτα τρώγεται και κρύα αφού την βάλουμε στο ψυγείο για 45 λεπτά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου