ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
1φλιτζανι μαγιονέζα
½ φλιτζάνι κετσαπ
Αλάτι , πιπέρι
2 αυγά βραστά ψιλοκομμένα
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 μαρούλι
2 μικρές ντομάτες
Καβούρια κονσέρβας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα , την κετσαπ , λίγο αλάτι , πιπέρι , τα αυγά , και το μαϊντανό. Πλένουμε το μαρούλι και το κόβουμε με το χέρι , σε κομματάκια. Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρούς κύβους και τις προσθέτουμε στο μαρούλι. Στραγγίζουμε τα καβουράκια . όταν πρόκειται να σερβίρουμε , βάζουμε πάνω στο μαρούλι και στη ντομάτα τα καβουράκια και ρίχνουμε τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου