ΥΛΙΚΑ:
Για 4 άτομα
1 κιλό ντομάτες
1 σκελίδα σκόρδο
2-3 κλωνάρια μαϊντανό
1 κλωνάρι σέλινο
1 μικρό καρώτο
½ φλιτζάνι λάδι
Αλάτι , πιπέρι
Ζάχαρη
6 – 8 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε φέτες . τις βάζουμε σε κατσαρόλα με το σκόρδο , τον μαϊντανό , το σέλινο και το καρώτο , δεμένα σε ματσάκι. Τα βράζουμε για 25 λεπτά. Βγάζουμε και πετάμε το ματσάκι με τα αρωματικά χόρτα και περνάμε τις ντομάτες από τον μύλο λαχανικών. Βάζουμε τη σάλτσα στο τηγάνι και προσθέτουμε λάδι , αλάτι , πιπέρι και λίγη ζάχαρη. Την βράζουμε για 15 λεπτά περίπου . ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα και αφήνουμε τη στραπατσαδα να σιγοψήθει , ώσπου να πήξουν τα αυγά. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου