Για 8 άτομα
Υλικά:
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
250 γρ. ψίχα ψωμιού
3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Λίγο βούτυρο για τα κρεμμύδια
4 κοφτά κουταλάκια αλάτι
Πιπέρι
Μπαχαρι
2 κουταλιές λευκό κρασί ή ούζο
Ρίγανη
Αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
Εκτέλεση:
Μουσκεύουμε την ψίχα με κρασί ή ούζο. Σοτάρουμε με βούτυρο το κρεμμύδι και το στραγγίζουμε. Βάζουμε όλα τα υλικά , εκτός το αλεύρι και το λάδι . χτυπάμε καλά το μείγμα και πλάθουμε κεφτέδες και τους αλευρώνουμε. Τους τηγανίζουμε σε αρκετό και καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου