Υλικά:
φύλλα κρούστας
500 γρ. κιμά (ελιά μόσχου)
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 ντομάτες
4 κουταλιές σούπας λάδι
αλάτι
πιπέρι
300γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί
1 αυγό
2 κουταλιές σούπας γάλα
εκτέλεση:
Βάζουμε μέσα σε μια κατσαρόλα λάδι, το κρεμμύδι και τον κιμά για να τσιγαριστούν.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την αλεσμένη καλά ντομάτα.
όταν πιει όλα τα υγρά του, το αποσύρουμε από την φωτιά.
Αφήνουμε τον κιμά να κρυώσει καλά.
Σε ένα ταψί στρώνουμε 5 με 6 φύλλα κάτω λαδώνοντας τα ένα ένα .
ρίχνουμε μέσα τον κιμά και το τυρί.
Στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα λαδώνοντας τα.
Χαράζουμε σε κομμάτια όχι βαθειά την αλείφουμε με ένα ασπράδι χτυπημένο με λίγο γάλα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Καλή όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου