Υλικά:
Παντεσπάνι έτοιμο τριπλή βάση
Μαρμέλαδα βερίκοκο
1 κιλό κρέμα σαντιγί
1 κουτί ανανά κονσέρβα
Χυμό από τον ανανά
Λίγες φράουλες για στόλισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε πιατέλα μια φέτα παντεσπάνι , Απλώνουμε πάνω ένα στρώμα μαρμελάδα. Σκεπάζουμε με το 1/6 από τη κρέμα σαντιγί και σκορπίζουμε, σε όλη την επιφάνεια, ανανά σε κομματάκια. Βάζουμε τη δεύτερη φέτα παντεσπάνι, και επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά το ίδιο. Βάζουμε και την τρίτη φέτα παντεσπάνι. Το παντεσπάνι το έχουμε ραντίσει με ελαφρό σιρόπι από ½ φλιτζάνι ζάχαρη, 6 κουταλιές νερό και 3 κουταλιές μπράντι. Απλώνουμε στην επιφάνεια του γλυκού , ένα λεπτό στρώμα μαρμελαδα. Σκεπάζουμε ομοιόμορφα και στα πλαγιά της τούρτας με κρέμα σαντιγί. Γαρνιρουμε με την υπόλοιπη κρέμα σαντιγί, σε ροζέτες, με τον κορνε. Βάζουμε ανάμεσα κομμένες φέτες ανανά. Και αν θέλουμε και μερικές φράουλες πάνω στις ροζέτες κρεμάς σαντιγί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου