Υλικά:
μαρούλι
Ρέγγες ψιλοκομμένες
Κρεμμύδι
Άνηθο ψιλοκομμένο
Πιπεριά κόκκινη
Πιπεριά πράσινη
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε το μαρούλι και το ψιλοκόβουμε. Κόβουμε και το κρεμμύδι σε ψιλές φέτες. Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομματάκια. Ψιλοκόβουμε και τον άνηθο. Τα αναμιγνύουμε όλα μαζί με τις ρεγγες, ρίχνοντας λίγο λάδι, αλάτι, και πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου