Υλικά:
10 σαρδέλες, καθαρισμένες σε φιλέτο
100 γρ. φέτα τριμμένη
½ κόκκινη πιπεριά
2 κλωναράκια μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
λάδι
χυμός από 1 λεμόνι
εκτέλεση:
Φιλετάρουμε τις σαρδέλες Θρυμματίζουμε τη φέτα, ψιλοκόβουμε την πιπέρια, το σκόρδο, τον μαϊντανό. Ρίχνουμε ρίγανη, πιπέρι και λάδι. Τα ανακατεύουμε και έχουμε έτοιμη την γέμιση. Γεμίζουμε τις σαρδέλες με λίγη γέμιση μέσα και τις κλείνουμε με οδοντογλυφίδα. Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί δίπλα – δίπλα με την γέμιση από πάνω. Ρίχνουμε από πάνω, λίγο λάδι και αλάτι και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για 30 λεπτά. Σερβίρονται με λαδολέμονο και ρίγανη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου