Υλικά:
2 πακέτα μπισκότα σοκολάτας
2 κουτιά ζελέ ανανά
1 κιλό γιαούρτι
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
1 κονσέρβα κομπόστα
λικέρ
λίγο γάλα
1 σοκολάτα κουβερτούρα
αμύγδαλο τριμμένο
Εκτέλεση:
Σ' ένα πυρέξ στρώνουμε τα μπισκότα αφού πρώτα τα έχουμε ποτίσει ελαφρώς με το λικέρ και με λίγο γάλα.
Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες διαλύοντας και τη ζάχαρη.
Τοποθετούμε σ' ένα μεγάλο μπολ το γιαούρτι και ανακατεύοντας ρίχνουμε σιγά σιγά και το ζελέ.
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα φρούτα τις προτίμησής μας.
Περνάμε μια λεπτή στρώση από την κρέμα πάνω στα μπισκότα και τρίβουμε λίγη κουβερτούρα ξαναβάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και όλο το υπόλοιπο από πάνω.
Τρίβουμε την υπόλοιπη σοκολάτα και γαρνίρουμε με το τριμμένο αμύγδαλο!
Το αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο για να παγώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου