ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
3 κουταλιές μαγιονέζα
Χυμό λεμονιού
Μουστάρδα σε σκόνη
1 κουταλιά κετσαπ
2 φλιτζάνια βρασμένο αστακό
Ψυλοκομενο μαρούλι ή ρωσικη σαλάτα
Βραστά αυγά
Άνηθο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα , τον χυμό λεμονιού , τη μουστάρδα και την κετσαπ.
Προσθέτουμε τον αστακό. Στρώνουμε σε μια πιατέλα ψιλικομενο μαρούλι ή ρωσικη σαλάτα. Βάζουμε πάνω την αστακοσαλατα και την γαρνιρουμε με βραστά αυγά , κομμένα στα τέσσερα και με κλωναράκια άνηθου. Ρίχνουμε στο μαρούλι φρέσκο κρεμμυδάκι και άνηθο ψιλοκομμένα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου