Υλικά:
2 κιλά αρνί (κατά προτίμηση ζυγούρι)
5 σκελίδες σκόρδο ακαθάριστες
4 ντομάτες
400 gr. κεφαλοτύρι
5-6 πατάτες μικρές
3-4 πιπεριές
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ρίγανη
Αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Στρώνουμε τις λαδόκολλες βάζουμε μέσα το κρέας. Χοντροκόβουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές και το τυρί. Τοποθετούμε ανάμεσα στο κρέας τα σκόρδα ολόκληρα, με την φλούδα, επίσης τις πατάτες με την φλούδα, αφού τις πλύνουμε καλά και τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε λίγη ακόμη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Κλείνουμε τις λαδόκολλες προσεκτικά σαν δέμα, τυλίγουμε με σπάγκο να κλείσει καλά. Τοποθετούμε σε ταψί και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στον φούρνο, σε χαμηλή φωτιά για 4-6 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου