Υλικά
• 5 κρέπες
• 500 γρ. φιλετάκια κοτόπουλου
• 100 γρ. κασέρι
• 1 ντομάτα τριμμένη
• Μαϊντανό ψιλοκομμένο
• Ζωμό κρέατος
• Μανιτάρια ψιλοκομμένα
• 1/2 ποτήρι κρασί κόκκινο
• Αλάτι
• Κόκκινο πιπέρι
Ετοιμασία
1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρούς κύβους και το τηγανίζουμε.
2. Αφαιρούμε το λάδι και ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι τα μανιτάρια, τον μαϊντανό και λίγο αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να σοταρισθούν.
3. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το ζωμό κρέατος και την ντομάτα και αφήνομε την σάλτσα μας να βράσει μέχρι να δέσει.
4. Προσθέτουμε το κασέρι κομμένο σε μικρούς κύβους και μόλις αρχίσει να λιώνει βγάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και μοιράζουμε την γέμισή στις κρέπες.
5. Τυλίγουμε τις κρέπες σε ρολό και τοποθετούμε από πάνω μια λεπτή φέτα κασέρι και λίγο κόκκινο πιπέρι.
6. Βάζουμε τις κρέπες σε ένα ελαφρά βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε για 2 λεπτά σε δυνατό φούρνο (ίσα να λιώσει το κασέρι).
7. Σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου