Υλικά:
10 Γαρίδες μεσαίο μέγεθος
5 Αγκινάρες (πάτους)
Λίγη Τρούφα κουβερτούρα
1 βαζάκι πιπεριές καγιεν
Κρέμα σαντιγί
Μαγιονέζα
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τις γαρίδες, σε ένα μικρό κατσαρόλι με λίγο αλάτι, και τις βράζουμε. Τις ξεφλουδίζουμε και βγάζουμε την μαύρη μεμβράνη που έχουν από πάνω (ακαθαρσίες). Τις κόβουμε στα 2. περνούμε τους πάτους από αγκινάρες, τους βρίσκουμε σε κονσέρβα, και τους κόβουμε σταυρωτά. Τις πιπεριές καγιεν τις σχίζουμε από την μια πλευρά και τις ψιλοκόβουμε σε ψιλές λωρίδες (ζουλιεν). Τα βάζουμε όλα μαζί σε μια λεκάνη, αναμειγνύοντας με λίγη κρέμα γάλακτος και λίγη μαγιονέζα. Τοποθετούμε τη σαλάτα σε ένα μπολ και ρίχνουμε από πάνω λίγη τρούφα κουβερτούρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου