Υλικά:
2 κονσέρβες τόνου σε λάδι
1 σακουλάκι με ανάμεικτα λαχανικά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
λίγο τσίλι
1/3 φλιτζανιού χυμό λεμόνι
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι γλυκού δεντρολίβανο
½ κοφτό κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Εκτέλεση:
Στραγγίζουμε το τόνο από το λάδι. Ρίχνουμε το λάδι του, σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και ρίχνουμε λίγο τσιλι.
Σβήνουμε με χυμό λεμονιού, αφήνουμε 2 με 3 λεπτά και προσθέτουμε τα λαχανικά τις ντομάτες και την ζάχαρη. Προσθέτουμε και τον τόνο και αφήνουμε 10 λεπτά περίπου σε χαμηλή φωτιά να δέσει η σάλτσα μας.
Βγάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε μέσα το δεντρολίβανο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου