ΥΛΙΚΑ:
Για 8 άτομα
1 χοιρινό μπούτι 2 κιλά περίπου
3 κουταλιές μουστάρδα
1 φλιτζάνι ζάχαρη
½ φλιτζάνι μπύρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε το χοιρινό μπούτι και το στραγγίζουμε. Το βάζουμε σε ένα ταψί με το λίπος από πάνω και το χαράζουμε σε ρόμβους και το αλείφουμε με μείγμα από την μπύρα , μουστάρδα και τη ζάχαρη. Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου ενώ συχνά το αλείφουμε με το μείγμα μουστάρδας .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου