Υλικά:
3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
1 φλιτζάνι ζαμπόν ψιλοκομμένο
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
1 κουτ. Σούπας μουστάρδα
1 φλιτζάνι γραβιέρα
Αλάτι
Πιπέρι
Μπεσαμελ πηχτή ( βλέπε άλμπουμ σάλτσες)
½ φλιτζάνι γάλα φρέσκο
1 κουτ. σούπας αλεύρι
1 κουτ. σούπας βούτυρο
1 αυγό
Παναρισμα
2 αυγά
Φρυγανιά τριμμένη
Ελάχιστο αλεύρι
Εκτέλεση:
Αφού βράσουμε το κοτόπουλο και κρυώσει, το κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Τρίβουμε την γραβιέρα ή την παίρνουμε έτοιμη τριμμένη. Το ζαμπόν, αφού το έχουμε ψιλοκόψει, το μπέικον αφού το έχουμε τηγανίσει στο τηγάνι χωρίς να το ξεροψήσουμε και το έχουμε ψιλοκόψει, και την γραβιέρα, τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ, μαζί με την μουστάρδα, αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε και την μπεσαμελ. Ανακατεύουμε καλά και τα πλάθουμε σε μακρόστενες κοτοκροκετες. Τα βουτάμε στο αυγό και μετά στην φρυγανιά. τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου