υλικά
1 χταπόδι
1 μικρό φλυτζανάκι ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ρίγανη
Ταμπάσκο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια,το βάζουμε σε ένα μπώλ ρίχνουμε το ξύδι και προσθέτουμε 1 φλυτζάνι νερό και το αφήνουμε 2 ώρες.
Βάζουμε ένα τηγάνι και και ρίχνουμε μέσα το χταπόδι με το νερό και το ξύδι που μουλιάσαμε το χταπόδι.
Βράζουμε και όταν εξατμιστεί το νερό και μελώσει το χταποδάκι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, την ρίγανη και το ταμπάσκο.
Τηγανίζουμε για 3΄ – 4΄ λεπτά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου