Για 5 ΑΤΟΜΑ
ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό νεφραμια αρνιού
3 μέτρια κρεμμύδια
1 ½ φλιτζάνι λάδι
1 κιλό αποφλοιωμένες ντομάτες (κονσέρβας)
Αλάτι , πιπέρι
Ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και τα χωρίζουμε σε κρίκους. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε το κρέας μα τα κρεμμύδια. Τα βάζουμε σε σκεύος για γιουβέτσι (γάστρα ). Προσθέτουμε το κρέας , τις ντομάτες , 2 κοφτά κουταλάκια αλάτι , λίγο πιπέρι και 1 κουταλιά ζάχαρη.
Ψήνουμε το αρνί σε μέτριο φούρνο για 1 ½ ώρα περίπου. Το σερβίρουμε με ζυμαρικό τηγανιτές πατάτες , ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου