Υλικά:
Παντζάρια
Αγκινάρες κονσέρβα
Καλαμπόκι φροζεν
Αγγουράκια τουρσί
Τρούφα κουβερτούρα
Ρύζι
Αυγά βραστά
Γιαούρτι
Καρύδια κομμένα στα τέσσερα
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα παντζάρια σε μια κατσαρόλα. Όταν τους μπήξουμε ένα μαχαίρι μέσα και δούμε ότι είναι μαλακά, τότε είναι έτοιμα. Τα κόβουμε σταυρωτά και ύστερα σε φέτες. Κόβουμε τις αγκινάρες στα τέσσερα, τις βάζουμε σε νερό με λίγο χυμό λεμονιού να μην μαυρίσουν. Κόβουμε τα αγγουράκια στη μέση και υστέρα σε φετουλες. Βράζουμε το ρύζι σε νερό και αλάτι. Το στραγγίζουμε καλά, όπως και τις αγκινάρες και τα ρίχνουμε μέσα στα υπόλοιπα υλικά. Τα αναμιγνύουμε με το γιαούρτι. Κόβουμε τα αυγά στα τέσσερα και γαρνιρουμε πάνω την σαλάτα. Ρίχνουμε και τα καρύδια.
Αν θέλουμε ρίχνουμε και τρούφα κουβερτούρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου