2 άτομα
Υλικά:
2 μεγάλες μπριζόλες κόντρα , πάχους 4 εκ.
2 κουταλιές λάδι
2 κουταλιές αλάτι
2 κουταλιές πιπέρι
2 κουταλάκια χυμό λεμονιού
1 λεμόνι κομμένο σε φέτες
Εκτέλεση:
Μαρινάρουμε τις μπριζόλες με το λάδι , το αλάτι και το πιπέρι για 1 ώρα περίπου. Τις γυρίζουμε σε τακτικά διαστήματα. Τις ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο γκριλ για 8 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά. Βγάζουμε τις μπριζόλες από τη φωτιά και τις ραντίζουμε με το χυμό του λεμονιού. Τις γαρνιρουμε με τις φέτες λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου