Για 6 άτομα
Υλικά:
½ κιλό κρεμμυδάκια
2 καρώτα
Ζάχαρη
1 φλιτζάνι
χυμό ντομάτας
½ φλιτζάνι βούτυρο
Αλάτι , πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια. Κόβουμε τα καρώτα σε λεπτές φέτες.
Σοτάρουμε με βούτυρο τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα καρώτα , τον αρακά και αρκετό
νερό , ώστε να τα σκεπάσει. Ρίχνουμε αλάτι , πιπέρι , χυμό ντομάτας , ελάχιστη ζάχαρη
και τα αφήνουμε να σιγοψηθουν , ώσπου να
μείνουν σχεδόν με το βούτυρο. Ρίχνουμε στο τέλος τον μαϊντανό.
Για 6 άτομα
Υλικά:
½ κιλό κρεμμυδάκια
2 καρώτα
1 κιλό αρακά
Ζάχαρη
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
½ φλιτζάνι βούτυρο
Αλάτι , πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια. Κόβουμε τα καρώτα σε λεπτές φέτες. Σοτάρουμε με βούτυρο τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα καρώτα , τον αρακά και αρκετό νερό , ώστε να τα σκεπάσει. Ρίχνουμε αλάτι , πιπέρι , χυμό ντομάτας , ελάχιστη ζάχαρη και τα αφήνουμε να σιγοψηθουν , ώσπου να μείνουν σχεδόν με το βούτυρο. Ρίχνουμε στο τέλος τον μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου