Υλικά:
1 κιλό Βύσσινα.
750 γρ. Ζάχαρη.
500 γρ. Καθαρό Οινόπνευμα.
500 γρ. Κονιάκ.
2 ξυλάκια Κανέλα.
2 Γαρύφαλλα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε τα βύσσινα και τους βγάζουμε τα κοτσάνια. Τα βάζουμε σε ένα βάζο και τα σκεπάζουμε με τη ζάχαρη και τους προσθέτουμε και το οινόπνευμα.
Τα αφήνουμε για 40 μέρες, στον ήλιο.
Προσθέτουμε το κονιάκ, την κανέλα και το γαρύφαλλο τα κλείνουμε πάλι και τα αφήνουμε για άλλες 2 εβδομάδες, στον ήλιο.
Τέλος το λικέρ μας το στραγγίζουμε και το φυλάμε σε ένα μπουκάλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου