ΥΛΙΚΑ:
500 γραμ. τυρί κρέμα
125 γραμ. μαργαρίνη
250 γραμ. μπισκότα πτι – μπερ
1 γάλα ζαχαρούχο
½ χυμό λεμονιού
Γλυκό βύσσινο ή φράουλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Θριματίζουμε τα μπισκότα πτι – μπερ και τα ανακατεύουμε με την λιωμένη μαργαρίνη μέσα σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το μείγμα σε μια φόρμα , κατά προτίμηση αυτές που ξεκουμπώνουν στο πλάι. Την βάζουμε στο ψυγείο μέχρι ώσπου να πήξει. Ανακατεύουμε με το σύρμα το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο γάλα , χυμό λεμονιού μέχρι να γίνει το μείγμα μας λείο. Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο αφού έχει πήξει και ρίχνουμε μέσα την κρέμα μέσα και το ξανά βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες ώσπου να σφίξει καλά. Όταν είναι έτοιμο περιχύνουμε από πάνω το γλυκό βύσσινο ή αν θέλουμε κόβουμε σε μικρά κομματάκια λίγες φράουλες , τις ρίχνουμε πάνω και περιχύνουμε από πάνω και το γλυκό φράουλας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου