Υλικά:
1 μαρούλι
3 Μεγάλα παντζάρια (γουλιά)
1 φλιτζάνι ρεβίθια
Λάδι
Ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε το μαρούλι και το κόβουμε , όχι πολύ ψιλό.
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τα παντζάρια. Όταν μπήξουμε ένα μαχαιράκι, μέσα και δούμε ότι είναι μαλακά τότε είναι έτοιμα. Τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε στη μέση και σε φέτες. Βάζουμε τα ρεβίθια, σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε ωσότου γίνουν. Τα κρυώνουμε. Ρίχνουμε λίγο λάδι , λίγο ξύδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε όλα μαζί σε μια λεκάνη. Τοποθετούμε τη σαλάτα σε ένα μπολ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου