Υλικά:
5 φέτες χοντρές Ζαμπόν
2 πατάτες βραστές
2 Μήλα
Λίγο Εστραγκον
Λίγο Μαϊντανό
Λίγο Άνηθο
2 Ντομάτες βραστές
Λίγη Μαγιονέζα
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Παίρνουμε τις φέτες ζαμπόν και τις κόβουμε λωρίδες και μετά σε κύβους. Βράζουμε τις πατάτες, σε ένα κατσαρόλι, με λίγο αλάτι. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μεγάλους κύβους. (καρέ).
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τις βάζουμε μέσα σε νερό μέχρι να τις χρησιμοποιήσουμε, για να μην μαυρίσουν. Ψιλοκόβουμε το εστραγκον, μαϊντανό και άνηθο. Βάζουμε τις ντομάτες σε ένα κατσαρόλι με νερό που βράζει και τις αφήνουμε για 5 λεπτά. Τις κρυώνουμε και τις κόβουμε σε κύβους. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ, τα πασπαλίζουμε με αλάτι ,πιπέρι άσπρο και ρίχνουμε την μαγιονέζα και ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου