Υλικά:
2 στήθη Κοτόπουλο φιλέτο
3 κλωνάρια Σέλινο ή έτοιμο σε βαζάκι
2 Ντομάτες
1 Πιπεριά πράσινη
1 Πιπεριά κόκκινη
Λίγη Μαγιονέζα
Αλάτι
Πιπέρι άσπρο
Εκτέλεση:
παίρνουμε τα στήθη κοτόπουλου και τα βράζουμε σε ένα κατσαρόλι, με λίγο αλάτι. Όταν γίνουν, τα κόβουμε φέτες και ύστερα λωρίδες (ζουλιεν) και προσθέτουμε λίγο πιπέρι άσπρο. Αν βάλουμε φρέσκο σέλινο, το βράζουμε και το κόβουμε σε ροδέλες. Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους. Τις πιπεριές, τις κόβουμε σε ψιλές λουριδιτσες. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε, με μαγιονέζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου