Υλικά:
μαρούλι
Σελινοριζα
Μήλα
Φρέσκα κρεμμυδάκια
Μαγιονέζα ή κρέμα σαντιγί
Αλάτι
Πιπέρι
Καρύδια ψιλοκομμένα
Φιστίκια αιγινης
Εκτέλεση:
τρίβουμε τη σελινοριζα και το μήλο, στον τρίφτη λαχανικών, την ώρα που θα τα ανακατέψουμε, με τα υπόλοιπα υλικά και τη μαγιονέζα, ή την κρέμα σαντιγί, για να μην μαυρίσουν.
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τα ψιλοκόβουμε. Πλένουμε το μαρούλι, και το κόβουμε, όχι πολύ ψιλό. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί, με μαγιονέζα ή κρέμα σαντιγί. Πασπαλίζουμε από πάνω, με τριμμένα καρύδια και φιστίκια αιγινης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου