Υλικά:
Πάτοι από αγκινάρες κονσέρβα
Μαρούλι
Πιπεριά πράσινη
Πιπεριά κόκκινη
Πιπεριά κίτρινη
Φασολάκια μαυρομάτικα
Άνηθο
Λάδι
Λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τους πάτους αγκινάρας στη μέση και σταυρωτά. Κόβουμε το μαρούλι, όχι πολύ ψιλό. Κόβουμε τις πιπεριές σε κομματάκια. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Βράζουμε τα φασολάκια, σε μια κατσαρόλα με νερό. Όταν βράσουν τα κρυώνουμε και τα ρίχνουμε, μέσα σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι, και λίγο χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου