Υλικά:
220 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
400 ml. γάλα εβαπορέ
2 αυγά
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
4 κουταλιές της σούπας Χυμό λεμονιού
2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 βανίλιες
Βούτυρο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, (χηλός).
Το αφήνουμε για 10 με 15 λεπτά στο ψυγείο. Ρίχνουμε ελάχιστο βούτυρο στο τηγάνι και τα τηγανίζουμε. Όταν πάρει ξανθό χρώμα από την μια μεριά, τα γυρνάμε με μια σπάτουλα να ψηθούν και από την άλλη μεριά. Τους περιχύνουμε με μέλι αρεομενο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου