Υλικά:
Ψίχα αστακού
Αγκινάρες μικρές κονσέρβα
Τρούφα κουβερτούρα
½ φλιτζάνι Ρύζι κίτρινο
Λίγα Σπαράγγια
Μαγιονέζα
Αλάτι
Πιπέρι
Βούτυρο
1 λεμόνι
Εκτέλεση:
Παίρνουμε την ψίχα αστακού ( έτοιμη ), την βράζουμε με λίγο αλάτι. Την κόβουμε σε λωριδες. περνουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε σταυρωτά. Τις βάζουμε μέσα σε νερό και λίγο χυμό λεμονιού να μην μαυρίσουν. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 1 φλιτζάνι νερό 1 κουταλιά βούτυρο, αλάτι και μια φλούδα λεμονιού. Ρίχνουμε το ρύζι και Το βράζουμε ώσπου να γίνει και το κρυώνουμε. Βράζουμε τα σπαράγγια ή τα αγοράζουμε έτοιμα σε βαζάκι τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με λίγο βούτυρο και τα ψήνουμε για 5 λεπτά. Όταν κρυώνουν τα κόβουμε φέτες.
Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε με λίγη τρούφα. Ρίχνουμε και την μαγιονέζα και ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου