Υλικά:
1 ½ κιλό κατσικάκι
Αλάτι
Πιπέρι
ρίγανη
3 σκελίδες σκόρδο σε κομμάτια
λάδι
½ λεμόνι στυμμένο
Εκτέλεση:
Παίρνουμε το κρέας και με το μίγμα μπαχαρικών το τρίβουμε πολύ καλά. Μετά ανοίγουμε τρυπούλες με ένα μαχαιράκι στο κρέας για να βάλουμε μέσα τα κομμάτια του σκόρδου. Το βάζουμε στη γάστρα, περιχύνουμε με το λάδι και το λεμόνι. Σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 2 ώρες περίπου. Λίγο πριν το βγάλουμε από το φούρνο, το ξεσκεπάζουμε και το ψήνουμε για ¼ της ώρας για να ξεροψηθεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου