Υλικά:
½ κιλό γραβιέρα
3 ντομάτες
1 αγγούρι
2 πιπεριές
3 αυγά βραστά
1 Μαρούλι
Λίγο λάδι & ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη γραβιέρα σε μικρούς κύβους και προσθέτουμε το λάδι και το ξίδι.
Αφήνουμε το τυρί στο λαδόξυδο για ½ ώρα. Κόβουμε το μαρούλι, τις ντομάτες, τις πιπεριές σε λωρίδες, και το αγγούρι σε φέτες. Κόβουμε τα αυγά σε ροδέλες. Μέσα σε μια πιατέλα ρίχνουμε τα υλικά μας. Το μαρούλι, το τυρί, το αγγούρι, τις πιπεριές, τις ντομάτες και τα αυγά. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος τα περιχύνουμε όλα με λαδόξιδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου