Υλικά:
• σουσάμι
• ½ φλιτζάνι νερό
• ½ φλιτζάνι νισεστέ
• 3 ½ φλιτζάνια μούστο
• κανέλλα
• αμύγδαλα ξεφλουδισμένα & κοπανισμένα
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το μούστο να βράσει. Εν τω μεταξύ στο νερό προσθέτουμε το νισεστέ και ανακατεύουμε.
Μόλις βράσει το μείγμα με το μούστο, ρίχνουμε το χυλό με το αλεύρι σιγά – σιγά κάθε φορά ανακατεύοντας πολύ γρήγορα για να μην μας σβολιάσει.
Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δέσει. Σερβίρουμε σε μερίδες και αφήνουμε να κρυώσει. Πασπαλίζουμε με κανέλλα, αμύγδαλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου