Υλικά:
4 τσιπούρες
1 φλιτζάνι λάδι
1 ποτηράκι κρασιού χυμό λεμονιού
4 φύλλα δάφνη
3 κρεμμύδια κομμένα ροδέλες
2 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 ποτηράκια κρασιού λευκό κρασί
Εκτέλεση:
βάζουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ανακατεύουμε το λάδι με το χυμό λεμονιού με ένα αναδευτήρα σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και από τις δύο πλευρές και τα αλείφουμε με το λαδολέμονο που έχουμε ετοιμάσει. Βάζουμε τα ψάρια σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο μαζί με τα κρεμμύδια, τη δάφνη, και το μαϊντανό. Τυλίγουμε τα ψάρια με το αλουμινόχαρτο ένα – ένα χωριστά και τα ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά. Όση ώρα διαρκεί το ψήσιμο, ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και τα αλείφουμε με λευκό κρασί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου