Υλικά:
1 φλιτζάνι κριθαράκι
1 φλιτζάνι λάδι
3 ώριμες ντομάτες
1 κρεμμύδι
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
1 κύβο κνορ κότας
1 κύβο κνορ βοδινού
1 ½ λίτρο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα, το λάδι, κρεμμύδι ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και τις ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, και την ζάχαρη. Προσθέτουμε το νερό με τους κύβους. Όταν αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το κριθαράκι και το αφήνουμε να βράσει για 15 με 20 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. το κριθαράκι, το αφήνουμε με λίγο ζουμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου