Την συνταγή μας την έστειλε η φίλη μας loreen.mema
Για να δειτε την συνταγη: http://www.flowmagazine.gr/article/view/tiganito_psari_me_aroma_skordou/category/quality_of_life
Φρέσκο ψάρι, αλατοπίπερο και λίγο σκόρδο... και ένα Ελληνικό παραδοσιακό πιάτο, που "μυρίζει" θάλασσα, θα εντυπωσιάσει την παρέα σας. Άλλωστε, το έχει τραγουδήσει και η Χαρούλα Αλεξίου: "Ψαράκια τηγανίζει μεσ' το μαγεριό"!
Υλικά:
4 μεγάλα ψάρια της αρεσκείας σας
Σκόρδο σε σκόνη
Λίγο αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Αρχικά, καθαρίζετε προσεχτικά τα ψάρια.
Τα βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ και πασπαλίζετε με το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο.
Ανακινείτε το μπολ για να πάει παντού το μίγμα και το αφήνετε για 15’.
Αλευρώνετε τα ψάρια και τα τηγανίζετε.
Συνοδεύετε με σαλάτα ή πατάτες τηγανητές.
Για να δειτε την συνταγη: http://www.flowmagazine.gr/article/view/tiganito_psari_me_aroma_skordou/category/quality_of_life
Φρέσκο ψάρι, αλατοπίπερο και λίγο σκόρδο... και ένα Ελληνικό παραδοσιακό πιάτο, που "μυρίζει" θάλασσα, θα εντυπωσιάσει την παρέα σας. Άλλωστε, το έχει τραγουδήσει και η Χαρούλα Αλεξίου: "Ψαράκια τηγανίζει μεσ' το μαγεριό"!
Υλικά:
4 μεγάλα ψάρια της αρεσκείας σας
Σκόρδο σε σκόνη
Λίγο αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Αρχικά, καθαρίζετε προσεχτικά τα ψάρια.
Τα βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ και πασπαλίζετε με το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο.
Ανακινείτε το μπολ για να πάει παντού το μίγμα και το αφήνετε για 15’.
Αλευρώνετε τα ψάρια και τα τηγανίζετε.
Συνοδεύετε με σαλάτα ή πατάτες τηγανητές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου