Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΗΓΑΝΗΤΌ ΨΑΡΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ

Την συνταγή μας την έστειλε η φίλη μας loreen.mema

Για να δειτε την συνταγη:  http://www.flowmagazine.gr/article/view/tiganito_psari_me_aroma_skordou/category/quality_of_life


 Φρέσκο ψάρι, αλατοπίπερο και λίγο σκόρδο... και ένα Ελληνικό παραδοσιακό πιάτο, που "μυρίζει" θάλασσα, θα εντυπωσιάσει την παρέα σας. Άλλωστε, το έχει τραγουδήσει και η Χαρούλα Αλεξίου: "Ψαράκια τηγανίζει μεσ' το μαγεριό"!



Υλικά:
4 μεγάλα ψάρια της αρεσκείας σας
Σκόρδο σε σκόνη
Λίγο αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:
Αρχικά, καθαρίζετε προσεχτικά τα ψάρια.
Τα βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ και πασπαλίζετε με το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο.
Ανακινείτε το μπολ για να πάει παντού το μίγμα και το αφήνετε για 15’.
Αλευρώνετε τα ψάρια και τα τηγανίζετε.
Συνοδεύετε με σαλάτα ή πατάτες τηγανητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου